Breeding Cat Burglars - - giving you the oportunity to love a cat
Råd og tips om katteoppdrett?
 
Oppdretter får mange spørsmål om rasekatt, oppdrett og råd. Selvsagt vet jeg ikke alt - men jeg har forfattet notatbøker jeg selv skulle ønske noen hadde gitt meg både da jeg var nye og etter hvert nå da jeg er blitt litt mer erfaren som katteoppdretter. Notatbøkene har mine tips til planlegging og henvisning til litteratur jeg som oppdretter gjerne benytter. Om du har lyst til å ta del i tipsene kan nå notatbøkene kjøpes via nettsiden her.
 
I anledning åpningen av nettbutikken gis en rabatt på 20% på alle bestillinger som registreres i september!
 
Utsnitt av notatbøkene og veggkalenderen med bilder av kattene i oppdrettet er vist under - klikk på ønsket notatbok for å se nærmere på den eller for å kjøpe den!
Notatbok for erfarne oppdrettere
Oppdrettskalenderen kommer i form av en notatbok i paperback. Her kan stikkord om kullet noteres og planer legges.
A5 gjør notatboken hendig å legge i håndvesken når du skal på utstilling. Som side 3 her viser er det lagt opp til å kunne notere både før, under og etter planleggingsfasen.
Pris: kr 100,00 kr 80,00
Notatbok for oppdrettere
Notatboken kommer i form av en oppdrettskalender i A4 paperback. Her er det god plass til stikkord om kullet, samt notater om planer og det forfatteren mener er viktig å huske ved planlegging og gjennomføring av et rasekattkull.
A4 formatet gir god plass til å legge innbilder - eller notere hva du oppdater av pelsfarger, mønstre og særtrekk - slik side 3 her viser.
Pris: kr 180,00 kr 144,00
Bildekalender 2015
Bildekalener for 2015 til å henge på veggen med et utvalg av oppdretters bilder fordelt på kalendermånedene
Pris: kr 50,00 kr 40,00
Website Builder drives av  Vistaprint