Breeding Cat Burglars - - giving you the oportunity to love a cat
Omplassering
Oppdrettet har av og til katter til omplassering - eller katter som søker förvert.
 
Ta kontakt dersom dette er en pus du om du og din familie kan tenke dere å gi en pensjonist et hjem med mulighet for musejakt, masse oppmerksomhet og kjærlighet omtanke! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Den som for tiden snart blir pensjonert og vil søke nytt hjem fra 01.08.2015 er: 
 
Missmiacoon Chip  Født: 19.05.2012
 
 
Missmiacoon Chip er en veldig kosete og bestemt herremann som har vært nøkkelen i oppdrettet de siste 3 årene.
 
Han er foreløpig ikke kastrert, men har gitt utrykk for at nå vil han pensjoneres og bare være late kosekatt. Chip liker veldig godt å være i selskap av både katter og mennesker, men kattunger og andre hannkatter bør helst holde seg der de hører hjemme. Chip  er oppdrettets ubeseirede konge, selv om han nå er litt slunken med sine 8 kg i fertil form.
 
Oppdretter er veldig glad i Chip - men ser at han nok kan trives ennå bedre om han får komme til det rette hjem.
 
Men siden oppdretter ikke vil overlate denne herremannen som er så lat at han helst vil ha hjelp til å snu seg rundt til hvem som helst, blir han i oppdrettet i påvente av den rette katteelsker! Tror du at det kan være deg? Trykk på bildet og ta kontakt!
 
Website Builder drives av  Vistaprint